Бокс корнер со Димитар Младеновски-Кога непристојноста скапо ке се плати (ВИДЕО)

461

Не ретко сме биле сведоци на големи дуели, на и надвор од рингот. Она што ја подгрева атмосферата е сето шоу кое го приредуваат борците во текот на припремите и презентирањето на дуелот.Денес ги имаме петте најинтересни случаи кога еден од борците ја поминаа границата на пристојноста, и платија тешка цена за своите зборови. Уживајте….

Димитар Младеновски