18+: Се појавија нови голи фотографии од Северина

29715

Пред 14 години популарната пејачка Северина доживеала вистински шок на естрадната сцена кога се појавила нејзина приватна снимка со експлицитна содржина.

Иако јавноста во најголема мера го заборавила тоа видео, а популарната пејачка во текот на години го заслужила епитетот “музичка дива”, новите фотографии кои се појавиле на интернет ја шокирале јавноста.

Имено, на еден интернет сајт се појавиле нови фотографии, а на нив Северина е повторно гола. Можеби станува збор за фотошоп или добра монтажа, но за кратко време овие фотографии кренале голема прашина.

Кога не е во центарот на вниманието, Севе знае како да се врати во фокус. Своевремено снимила порно филм кој случајно се појавил на интернет.

Погледнете ги сите вести од забава