Серија А со Димитар Младеновски-Профил на Алберто Џиљардино (ВИДЕО)

484

Во оваа фаза на невреме и суша од натпревари, решивме да се потсетиме на некој исклучително интересни ликови од богатата фудбалска историја. На предлог на мојот драг пријател Симон Капчев (https://www.facebook.com/simon.painltdtattoo) ке следуваат видеа и претставување на играчи, како и интересни моменти кој се случуваа во “најдобрата споредна работа на Светот”. Уживајте во профилот на Алберто Џилардињо.

Димитар Младеновски