Почетна Забава Jа „скрши“ туш кабината: На Мина Врбашки и е фетиш да има...

Jа „скрши“ туш кабината: На Мина Врбашки и е фетиш да има се*с под тушот… сега стоечки со Владимир и Менсур, лани на колена со Ѓексон (ВИДЕО)

275

Иако цела ноќ имаа кавги и расправии, Мина Врбашки и Менсур Ајдарпашиќ сепак успеаја да ги изгладат односите и да ја продолжат врската.

После одлична забава, тие отидоа во бањата во економскиот дел од дворот и почнаа да разменуваат нежност во туш кабината. Двајцата никогаш немале пожесток се*с под тушот, а бањата одекнуваше од страсни воздишки на задоволство.

Како стојат работите по се’ изгледа дека партија добар се*с за Мина Врбашки е најдобриот лек да се смири, а водењето њубов под тушот и е фетиш.

Имено, расната и бујна старлета ова го покажа и докажа веќе неколку пати. Лани, во „Задруга 2“ вакви еротски сеанси имаше со тогашниот ријалити љубовник, Немања Ѓериќ – Ѓексон, кога клечејќи на колена, орално го задоволуваше под топлите млазеви вода во туш – кабината.

 

Годинава, во новата сезона на истотот реално шоу – „Задруга 3“ најпрвин  со Владимир Томовиќ кога по страсната партија, заедно и се тушираа во бањата…

А сега одново, стариот фетиш на истото место, во бањата, само со нов љубовник… Менсур Ајдарпашиќ и Мина во нова, стоечка поза под тушот.

Уште еден доказ дека за Мина љубовниците се минливи – фетишот останува!