Миа Костова ja покажа 13 години помалата сестра: Сосема сме поинакви, но Ена ми е вистинска сестра (ФОТО)

138

Миа Костова на својот профил на Инстаграм направи грешка при пишување на англиски јазик, па доби прекор од сестра си Ена.

Имено како што и самата пишува, по многу добиени пораки дали девојчето е навистина нејзина родена сестра, Миа објасни детално.

Иако вели дека е сосема поинаква од неа, 13 години помалата Ена има слични црни на лицето како својата сестра Миа. Дали сестрите и вам ви заличуваат, споредете, па проценете самите.