Бокс корнер со Димитар Младеновски-Декада за паметење 2000-2010 (ВИДЕО)

1024

Периодот од 2000 до 2010 година, беше исклучително возбудлив во светот на боксот.
Од малиот Диего Теки, преку судирот помеѓу Ленокс Луис и Хасим Рахман. Историскиот втор дуел помеѓу Рој Џонс Јуниор и Антонио Тарвер, во 2004 година.
Алан Грин и неговите експлозивни 18 секунди во кој го уништи противникот Џејдон Кондригтон.
Експлозивниот лев дирек на Филипинецот Нонито Донер. Едисон Миранда и неговиот девастирачки удар.
Мани Пакио и неговиот несекојдневен пат кон врвот.

Ви ги претставуваме најдобрите нокаути од декадата за паметење (2000-2010).

Димитар Младеновски