„Мекдоналдс“ се враќа во Македонија?

102

По осум години откако ја напушти земјата, интернационалиот гигант за брза храна „Мекдоналдс“ се враќа во Македонија, дознава „Фактор“.

Имајќи предвид дека 2021 година навестува динамични промени, како отворање на најголемиот трговски центар, се чини дека за американскиот гигант нашата држава претставува соодветно место за експанзија, пишува порталот.

Наскоро ќе се отворат и синџир „Лидл“ супермаркети.