Ќе ви го стопли срцето: Овој потег на пожарникарите на Камениот мост предизвика бура од позитивни реакции (ФОТО)

1153

На социјалните мрежи вчера се појавија фотографии кои предизвикаа лавина од позитивни коментари.

Станува збор за пожарникари кој спасија кутре кое очајно барало помош, откако претходно залутало на островчето под Камениот мост од каде немало излез.

Пожарникарите предизвикале големо внимание па затоа многумина минувачи застанале и го отпоздравиле чинот.