Бокс корнер со Димитар Младеновски – Bowe VS Golota (ВИДЕО)

268

Интересен мини документарец за двајца од најскандалозните боксери во историјата. Бобите помеѓу Riddick Bowe и Andrew Golota. Уживајте.

Димитар Младеновски