Во петок автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред

1548

Поради државниот празник Рамазан Бајрам, во петок автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред.

– Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на претпријатието jsp.com.mk