Му ветуваше дека ќе му роди пет деца: Ова е првото момче на Карлеуша

207

Пејачката Јелена Карлеуша може да се пофали со богат љубовен живот. Таа има сменето многу партнери, од бизнисмени и фудблаери ,до т.н жестоки момци.Но малкумна знаеја кое е првото момче на Карлеуша.

Српските медиуми објави фотографија од нив. Тој се вика Немаља и бил спортист.Јелена која тогаш имала 19 години изјавувала дека многу го сака, дека ќе му роди пет деца и оти цел живот ќе бидат заедно.

Тој е човекот кој многу ми помага и ми дава сатисфакција да продолжам да се занимавам со ова што го работам.Се надевам дека ќе се омажам со него и ќе му родам пет деца-изјавувала Јелена.

Нивната љубов не потрајала долго. Нема информации што се случило со Немања, но Јелена брзо се заљубила во членото на Земунскиот клан Зоран Давидовиќ Чанда кој по неколку години беше пог*бен.