„Не сакав да имам с*екс со Поповиќ“: Познатата пејачка откри шокантни детали за директорот на „Гранд“

219

Пејачката и водителката на „Парови“, Весна Вукелиќ Венди вели дека директорот на „Гранд“ , Саша Поповиќ по секоја цена сакала да ја однесе во кревет, но тоа не му успеало.

„Саша Поповиќ беше луд по мене. Се заљуби кога ме виде првпат, уште на почетокот на мојата кариера. Морам да кажам дека тогаш не беше во брак со Сузана Јовановиќ. Кога од неговата лева страна ќе биде најубава пејачка, а од десна најгрдата, тој ќе ја одбереше оваа втората. Саша ги сака пејачките. Не сакав се*с со него бидејќи не сакам да бидам дел од таа група. Никако не сакав да му бидам една во низа“ вели Венди.

За потсетување, Саша Поповиќ е во брак со пејачката Сузана Јовановиќ со која има ќерка Александра.