Милица и Менсур имаа однос со запалено светло и пред нивните колеги (ВИДЕО)

235

Милица Веселиновиќ и Менсур Ајдарпашиќ се подготвуваа за одмор пред вечерашната емисија „Прашања на гледачите“. Двајцата легнаа во креветот и почнаа да разменуваат нежности, а многу бргу им се препуштија и на страстите.

Двојката се завлече под јорган по што следеше жестока акција. На забревтаните љубовници не им пречеа ниту запалените сијалици  во спалната, ниту камерите, ниту цимерите, кои постојано поминуваа покрај нивниот кревет.

Погледнете ја снимката: