Мачорот Ахил предвиде: Кој ќе биде победникот во првиот натпревар на СП? (ВИДЕО)

781

Сакате да знаете кој ќе победи во првиот натпревар од Светското првенство меѓу домаќинот Русија и Саудиска Арабија? Мачорот Ахил предвиде дека тоа ќе биде домаќинот Русија, јавува Ројтерс.

Мачорот кој живее во Санкт Петербург веќе има репутација оти има мои да ја предвиди иднината.

Му беа понудени две сад со храна до кои беа поставени знамињата на двете репрезентации кои ќе го отворат СП. Ахил го одбра садот до кој се наоѓаше руското знаме.

Ахил, кој живее во музеј во Санкт Петербург е глув. Организаторите поради тоа сметаат дека тој набљудувачите нема да влијааат низ неговото предвидување.