Бокс корнер со Димитар Младеновски-Атомски аперкат (ВИДЕО)

401

Секој боксерски фан, на секој дуел, најмногу се радува на возбудлива нокаут завршница. Посебно интересно е кога мечот ке заврши со атомски моќен аперкат. Следуваат најсилните 25 аперкати во историјата. Уживајте…