Застрашувачкиот момент кога тигар, кој избегал од национален парк, почна да ги брка луѓето кои се нашле таму

68

Тигарот дошол на периферијата на индискиот град Тезпур, од блискиот национален парк Кзиранга. Видеото може да ве вознемири! Двајца луѓе се повредени, жртви за среќа нема.