Во прекин сообраќајот на патот Велес-Штип

138

Од 13.15 часот во прекин e сообраќајот на патот Велес-Штип поради сообраќајна незгода кај сeлото Мамутчево, информира Авто-мото сојузот на Македонија.

loading...