ВИДЕО: Не се ни подмрдна – Македонска судијка машки издржа залутан удар во рингот!

195

рингот.
Таа беше дел од Меѓународен боксерски турнир „Војводинска ракавица“ во Суботица, Србија, а при една борба се најде во необична ситуација.

Имено, во моментите кога се обиде да ги раздвои актерите на рингот, неочекувано доби дирек во лицето, но ако за многу боксери тоа би било фатален удар, таа издржа, остана на нозе и борбата продолжи.

  • Погледнете ја несекојдневната ситуација во која се најде Манева: