Утре во прекин водоснабдувањето во Автокоманда – висока зона

686

ЈП “Водовод и Канализација” соопшти дека корисниците од Автокоманда – восока зона утре ќе имаат прекин во водоснабдувањето поради внатрешен водоводен дефект во трафостаницата на ЕВН во парк Гази Баба.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато во време од 10 часот до завршување на работата.