УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Актерот Владо Дојчиноски среде ноември скокна во Охридско езеро

336

Еден од најпознатите и најуспешни глумци на нашето поднебје, познат по мега-проектот со кој израснаа генерации, „Македонски Народни Приказни“, Владо Дојчиноски среде ноември скокна во Охридското езеро.

Имено, се работи за скок кој е направен за цели на продукцијата „ИН“, која снимаше спот за една прекрасна, нова печалбарска песна на Ѓоко Јовиќ.