Трагедија во Кисела Вода: Жена се онесвести во обид да спречи рушење на својата куќа (ВИДЕО)

529

На улицата Димо Хаџи-Димов се случуваше вистинска драм, соседите не дозволуваа багерот да ја сруши куќата на чие место треба да се гради станбена зграда, пишува А1ОН.мк.

Тие стоеја пред багерот и не му дозволуваа да руши при што Светлана се онесвести. Екипа на Брзата помош, дојде да и помогне на жената, а друга екипа на полицијата се обидуваше да ги смиридвете раскарани страни.