(ВИДЕО) ПОЦ на своите корисници им пушти филм за возрасни

252

На социјалните мрежи се појави видео направено на еден од автоматите на ПОЦ (Паркинг на Општина Центар) и предизвика бурни реакции во јавноста.

Имено, на екранот на автоматот може да се види како се емитува филм за возрасни. Барем досега не е јасно кој и како го објавил експлицитното видео.