Тест: Која жена ви изгледа најстара?

751

Kолку пати сте се нашле во ситуација да треба да процените колку години има некоја жена, но од непријатно чувство да не ја навредите, секогаш кажувате помала бројка од реалната?

Сега без грижа на совест треба да одговорите која жена ви делува дека е најстара, а тоа ќе ви открие нешто повеќе за вашиот карактер.

Имате 4 понудени опции: Која жена ја одбирате како најстара од сите на илустрацијата?

 

test-koja-zena-vi-izgleda-najstara-2.jpg

Бремената жена

Доколку ја одбравте бремената жена, тоа значи дека ја цените едноставноста во животот. Мразите да го комплицирате животот, бидејќи и онака е комплициран. Донесувате одлуки со срцето, а не со главата.

test-koja-zena-vi-izgleda-najstara-2-1.jpg

Жената во црн костим

Овој избор открива дека сте по малку агресивни. Кога еднаш ќе наумите нешто, нема да се смирите додека не го постигнете. Успевате онаму каде што другите се откажуваат.

test-koja-zena-vi-izgleda-najstara-2-2.jpg

Жената со куче

Одбирањето на оваа жена значи дека сте креативни и имате бујна фантазија. Сепак, вашите идеи често се погрешно разбрани или потполно неразбрани. Мора да се опкружите со луѓе слични на вас.

test-koja-zena-vi-izgleda-najstara-2-3.jpg

Жената во црно-бела комбинација

Доколку ја одбравте оваа жена, значи дека сте реалисти. Понекогаш знаете да бидете тврдоглави и тешко го менувате мислење. Лесно се адаптирате на промените, но само на оние кои ви се допаѓаат.

test-koja-zena-vi-izgleda-najstara-2-4.jpg

Која жена ја одбравте?