Тамара го откри полот на бебето, на Хана ќе и роди братче!

815

Пејачката Тамара Тодевска пред само неколку минути на Инстаграм откри дека носи син.

Инаку, Тодевска треба да се породи кон крајот на годинава, ова ќе биде нејзино второ дете, а со најголемо нетрпение приновата во семејството ја чека  малата Хана.