Смртта танцува зад лежалката: Најновата снимка од Грција ги запрепасти сите!

352

Додека многумина се подготвуваат пеколните денови да ги поминат на море во Грција, секако дека не размислуваат за опасностите кои ги демнат на песочните плажи ширум летувалиштата.

Иако на сите на памет им паѓаат кражба или измама, опасноста често се наоѓа многу блиску, само на чекор од удобната лежалка каде уживате на сонце со звуците на брановите.

Најновата снимка од една грчка плажа ги запрепасти сите. Не неа се гледаат две змии во лута борба во близина на лежалки, кои на момент изледаат како двоглава змија од песокот. Ова сигурно ќе ги натера сите да внимаваат повеќе кога газат по врелиот грчки песок.

Παραλία Βρυσούδια, στον Πρωταρά !

Posted by Chrysanthos Hadjimarkos on Sunday, June 16, 2019