Почетна Забава Сите гледаат во нејзините огромни гради: Пејачката во петатта деценија изгледа фантастично

Сите гледаат во нејзините огромни гради: Пејачката во петатта деценија изгледа фантастично

263

Имено, Никол неодамна сподели фотографии во бела мајца и без грам шминка, а во прв план се нејзините огромни гради.

„Изгледаш заводливо“, „Ти си нереална“, „Не е можно да имаш толку години“, се само некои од коментарите.

Она што е интересно е што Шерцинигер досега нема направено ниту една пластична операција.