ЛУДА МЕДИЦИНСКА ПРИКАЗНА: НЕГОВИОТ МОЗОК Е ОШТЕТЕН ПО ПРЕТЕПУВАЊЕТО, А ПОТОА СЕ РАЗБУДИЛ КАКО ГЕНИЈ (ВИДЕО)

85

Откако бил брутално нападнат и претепан, Американецот Џејсон Паџет паднал во кома. Неговиот мозок беше сериозно оштетен и малкумина веруваа дека ќе преживее.

Меѓутоа, кога пријателите и семејството изгубија скоро секаква надеж, Џејсон се разбуди, но тој беше поинаков. Тој доби еден неверојатен подарок.