КРЕИРАНА НОВА ПОДМОРНИЦА: По што e ексклузивна?

136

Aston Martin има нов концепт на подморница дизајнирана во партнерство со подморницата Тритон. Проектот е со кодно име „Нептун”, а дизајнот на концептот предвидува елегантен подводен занает со агресивни понтонски понтони.

„Нептун“ ги комбинира дизајнерските вештини на Астон Мартин со способноста на Тритон да произведува функционални подморници за истражувачите,но и за супер-богатите.

Проектот „Нептун“ се базира на постоечката за три-лица подморница,  платформа од составот на Тритон, така што тоа е уште една победа во однос на продуктивноста и одржливоста.

И дури и кога ќе се направи, тоа ќе биде ексклузивно, строго ограничено издание  од  ваков тип на подморница, па веројатно нема да ги видите на локалните пристаништа.