Штрајк во редакцијата на Фчерашни новости

211

Во најновата епизода на Фчерашни новости можевте да погледнете зошто штрајкуваат новинарите од редакцијата на фчерашни.

Како скопјани го решија проблемот со дупките на улиците во градот!? Зошто пратениците паркираат во трева!? Какво CV има заменик министерот за здравство!? Кој повеќе плачеше за оставката на Кочо Анѓушев, Јована или Ацо!?

За тие што се уште немаат одговор на овие прашања, епизодата е веќе достапна на Јутјуб: