Сараево како Венеција: Центарот на градот поплавен (ВИДЕО)

567

Поради силно невреме кое вчера го зафати Сараево, во градот се поплавени бројни улици.

Најкритично е во населбата Храсно каде се поплавени улици и паркинзи.

Поради поплавените улици дошло и до колапс на сообраќајот.