Поскапуваат цигарите во Македонија

0
189

Од минатата недела, во продавниците поголемиот број брендови цигари се продаваат за околу 5 денари поскапо.

Согласно планот за зголемување на акцизите, за неколку години се очекува кутија цигари да чини скоро 300 денари.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here