Порно афера 2 дел: Шокантна преписка и слики – Би ти седнала на нос да можеш да лижеш. Испливаа нови пораки и фотографии од ЈК и Врањеш!!!

2719

Има се повеќе докази дека Јелена Карлеуша и Врањеш вистина биле во тајна врска и тоа долго време судејќи по пораките и фотографиите кои си ги разменувале.

Нај скандалозна порака е онаа во која Карлеуша вели дека сопругот го гледа како брат и пријател и пораката, во која до детали му објаснува каков сексуален однос сака да имаат.