Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Кичево-Гостивар

741

АМСМ соопшти дека од 07:30 часот е во прекин сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Гостивар.

Причина за прекинот е сообраќајна незгода што се случила кај селото Тајмиште.