По точно една година стигна осудителната пресуда од по 19 години за убијците на Саздо!

261

Судбината сакаше баш денеска на една година од убиството , до мене како негов адвокат да стигне и осудителната пресуда од по 19 години за неговите убијци. Почивај во мир.

– напиша Шехтански на својот ФБ-профил. Тој иначе беше адвокатот кој ја застапуваше фамилијата на Саздо.