Плата 24.000 денари: За кандидати со средно

201

Ресторанот “Ѕвезден Океан” се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана.

Ѕвезден Океан има потреба од следната работна позиција: ШАНКЕР НА БИФЕ СО ГОТОВА ХРАНА (линк за повеќе информации и аплицирање клик ТУКА)

Потребни квалификации: Минимум завршено средно образование, претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност, познавање на англиски јазик.

Личен профил: Комуникативност, лојалност, чесност, одговорност, брзина во работењето, самоиницијативност и посветеност на работата, тимска работа и професионален однос.

Основна плата 24.000 денари