Ослабениот Ким Јонг Ун ја воодушеви американската водителка: “Жал ми е, изгледа подобро од нашиот претседател”

42

Севернокорејскиот лидер Ким Јонг Ун сега е пофален од страна на една конзервативна американска куќа поради своето неодамнешно претставување на виткото тело.

“Тој изгледа добро”, рекла Ракел Кампос-Дафи за Фокс Њуз прегледувајќи ги фотографиите од лидерот од воената парада оваа недела.

“Жал ми е, изгледа подобро од нашиот претседател”.