Љубовницата на Шабан го покажа неговиот вонбрачен син: Бебето е нов шок за семејството Шаулиќ

909

Долгогодишната љубовница на Шабан Шаулиќ предизвика шок откако објави фотографии на дете за коe тврди дека е заедничкото што го имаат со кралот на фолк музиката со кого долги години биле во врска.

Цуца вели дека многу жали по Шабан, но оти мотив за живот и дава детето за кое е многу врзана.

Oстварена сум во сите работи во кои секоја нормална жена треба да се оствари. Со Шабан поминав пола мој живот. Никогаш повеќе нема да бидам со друг маж, вели Цуца.