Лепа Брена прозборе за неверството, па откри зошто му го простила ова на Боба Живојиновиќ!

163

Лепа Брена во декември 1991 година се омажи за Боба Живојиновиќ, а во медумите често се пишува за нивниот брак.

Во една прилика нејзината изјава за неверството на нејзиниот сопруг крена огромна прашина во медиумите.

„Секогаш велам дека сексот е приказна која се продава многу евтино. За мене не е неверство сексуалното изневерување туку кога некој ќе те издаде како човек и кога некој ќе ја издаде твојата фамилија, изјави Брена во 2017 година.

Сега на прашањето, што не би му простила на Боба, дали е тоа некое неверство, пејачката одговори:

„Во денешно време не е толку важно неверството. Важно е да не ве издадат. Денес, суштински е важно некој да не ве изневери во животот, а некои глупости кои се зборуваат по естрадата и што е интерсно за медиумите, тоа не сакам да го коментирам,вели Брена за „Свет“.