Кога сте скршени и на работ на нервите кажете си ги овие работи

736

Вие сте цврсти и силни и го можете тоа.

Верувајте! Направете чекор!

Донесете одлука: „Почнувам денес, сега во овој момент…“

Одважете се.

Истрајте во својата одлука.

Ништо не се случува преку ноќ, но одлуката е тука и го дочекува утрото.

Само верувајте.

Во себе.

Во успех.

Разбирате ли?

Верувајте во самите себе!

Стојте цврсто на нозе и бидете мирни. Не може да бегате!

Направете чекор напред, трчајте, но не бегајте!

Вие сте силни и го можете тоа.

Само потрудете се малку повеќе.

Секој труд се исплати.

И најмалиот труд носи некаква добивка.

Верувајте.

Направете чекор!

Денес!