Јелена Карлеуша ѝ порача на Ана Николиќ: „Знам дека си навикната да го држиш…!“

267

Не е тајна дека колешките Ана Николиќ и Јелена Карлеуша се и блиски пријателки, кои отсекогаш се поддржуваа јавно и приватно за време на бурните времиња во своите животи. И двете се познати како дами со изразена смисла за хумор, а токму тоа го докажува и видеото објавено на Тик-ток на кое се грабаат за микрофонот.

Имено, во видеото, Јелена ја интервјуира Ана, која се подготвува во шминкерницата, и во моментот кога ѝ одговара на поставеното прашање, Ана го зема микрофонот од раката на својата колешка, која ѝ го влече назад, порачувајќи ѝ:

Добро, мислам, не мора да ми го земаш микрофонот. Знам дека си навикната да го држиш, но …“, ѝ порачува Јеца, а каква е реакцијата на Ана, погледнете сами:

Видео: Тик-ток