Филип Пецовски призна: „Скопје е преплавено со лесни девојки!“

2989

Младиот и талентиран Филип Пецовски кој што во моментов се натпреварува во „Ѕвездите на Гранд“ во интервју за „Бекстејџ“ одгововараше на интересни и провокативни прашања, а она што особено го привлече вниманието беше фактот дека призна оти во Скопје нема девојка за него затоа што сите биле лесни и евтини.

Што друго откри Пецовски погледнете во интервјуто:

loading...