Почетна Забава Тамара Тодевска на „Жешко столче“: „Има луѓе што не можам да ги...

Тамара Тодевска на „Жешко столче“: „Има луѓе што не можам да ги гледам!“

119

На почетокот од разговорот Тамара откри дека подготвува нова песна во студиото на композиторот и продуцент Лазар Цетковски, а исто така дека почнала соработка  со „Два бона“ која моментално е стопирана поради подготовка на нивниот албум.

Меѓудругото, Тамара откри дека е талентирана во цртење, а Хана и Дарен биле уметнични надарени на мама.

Имаше прашања за тоа каква домаќинка е, за бракот, ноќните излегувања и сл.

ФОТО:ЈУТЈУБ/ПРИНТСКРИН ЖЕШКО СТОЛЧЕ

Исто така таа кажа и дека „Тажна љубов, среќна песна“ и е досадена и не сака да ја пее, а исто и дека „Пукни зоро“ и е омилена од народните.

Жешкото прашање беше дали има некој од естрадата што не го може на што одговори:

Постои…има луѓе што не можам да ги гледам и тоа од скоро време, директна беша Тамара, но резервирана за да открие за кого станува збор.

Во продолжение од видеото погледнте го целото интервју: