Игор Џамбазов ги демантираше Бугарите: Македонскиот јазик непостои? Еве ви го!

311

Игор Џамбазов на својот инстаграм профил ги демантираше Бугарите кои тврдеа дека македонскиот јазик непостоел, на свој начин.