ДАНИЕЛА ОД СВЕТИ НИКОЛЕ ДОБИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ВРЕДЕН ПРЕКУ 1.300.000 ДЕНАРИ

140

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија не престанува да го шири списокот со луѓе на кои им го променил животот, а последна меѓу нив е Даниела Младеновска од Свети Николе. На 10 јуни, вечерта околу 22 часот, нејзе ѝ се појави сигналот за освоен МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во вредност од 1.303.307 денари.

Даниела имаше желба да се слика со популарниот, голем чек и да сподели како се чувствува откако стана нашиот најнов милионер.

„Имавме некако претчувство дека тој ден ќе ни се падне голема добивка и ете, се случи“, рече Даниела и откри дека со сопругот планираат парите да ги искористат за да изградат нова куќа, во Свети Николе.

Покрај неа имаше уште еден добитник на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, кој посака да остане анонимен. Добивката се случи два дена претходно, на 8 јуни, во Спорт Лајф во Крива Паланка, а сумата изнесува 1.303.826 денари.

Терминалите на Видеолотарија Касинос Австрија се распространети низ цела земја и секој од нив има подеднакви шанси да донесе добивки Мини Џекпот, во вредност од 4.000-5000 денари, МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во висина од 1.200.000 до 1.800.000 денари или СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, кој се движи од 8.000.000 до 12.000.000 денари.

 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно