Апасиев: Кафе во студентско бифе е 60 денари, а во Собрание 6 денари

68

Со хаштаг класни привилегии Димитар Апасиев направи споредба на цените за едно кафе во Собранието и во студентско бифе.

Турско кафе во Студентско бифе = 60 денари
Турско кафе увоСобраниско бифе = 6 денари

Каде бе вака, другари, напиша Апасиев на фејсбук

Тој е пратеник во новиот парламентарен состав каде Левица е застапена со двајца пратеници