Ова може да се случи само на руско ТВ шоу во живо

212

Гостинката си дозволи да го исклоца гостинот, а гостинот се погоди голем џентлмен и го поднесе тоа како вистински… дебил. Инаку двајцата гости во студиото поминале доста време затворени во реалното шоу Дом2.