Андонова ја напушти Барселона – експресно промовирана во новиот клуб во Шпанија

268

акедонската фудбалска репрезентативка, Наташа Андонова, ја напушти Барселона, но остана во шпанското првенство, се пресели во редовите на Леванте, каде настапува и нашиот интернационалец Енис Барди.

Леванте веднаш објави видео со добредојде за одличната Наташа Андонова, која сигурно ќе биде големо засилување за нивниот колектив.