Алсат-м: Боки 13 од затворот Шутка пренесен во Ургентен центар (ФОТО)

1116

Телевизија Алсат-м објави дека во Ургентниот центар во Скопје пристагнале возила од затворската полиција кои го донеле Бојан Јовановски-Боки 13 на лекување.