Бидете дел од најдобриот after work во Скопје – Кафеана „Лантерн“ и денес ве чека на вкусна храна и добра музика

248

Традицијата продолжува и овој четврток! И денес кафеана „Лантерн“ организира after work забава, а за доброто расположение ќе бидат задолжени добро познатиот состав „Ѓезме“, но и дуото Томче и Шарки.

Забавата стартува во 16 часот и 30 минути, а ќе трае се до полноќ. Освен добра музика, во кафеана „Лантерн“ можете да вкусите и голем број на уникатни специјалитети кои ќе бидат приготвени специјално за вас.

Во опуштена атмосфера, во друштво на своите колеги, пријатели, семејството… поминете го и овој четврток. Не дозволувајте да ви раскажуваат, бидете дел од приказната наречена „Лантерн“!

Броеви за резервации – 071 361 751 и 071 295 311