ЗЛАТАН СЕ ПОШЕГУВА СО СВОЈОТ „ДВОЈНИК“ ОД БИХ

124

Босанскиот кошаркар Нихад Дедовиќ и шведскиот фудбалски ас Златан Ибрахимовиќ се многу слични на лик. И Ибрахимовиќ има босански корени, па кога Ненад бил запрашан дали е возможно да е во некаква врска со славниот Златан тој одговори.

Не мислам дека имаме нешто заедничко. Татко ми никогаш не бил во Шведска“, изјави Дедовиќ.

На тоа следува забавен одговор од Златан Ибрахимовиќ:

Можеби татко ти не бил во Шведска, но затоа мојот татко бил во Босна“.